ABC Zwemles

ABC Zwemles

Zwemles bij de Futen is, naast het behalen van de diploma’s, vooral gericht op het plezier in het zwemmen. De diploma’s leggen de basis voor goede en sportieve manier van zwemmen. En natuurlijk bieden we na afloop van de zwemlessen een goede mogelijkheid om verder te gaan met (wedstrijd)zwemmen en waterpolo.
defuten-waves

Inschrijven en meetrainen

Er is helaas niet altijd direct plek voor uw kind, maar we doen ons best om zo snel mogelijk een plekje te vinden. Via het aanmeldformulier op deze pagina kunt u uw kind direct aanmelden.
defuten-waves

Kosten zwemles

De kosten voor zwemles worden per kwartaal geïncasseerd via automatische incasso. We brengen eenmalig inschrijvingskosten in rekening, en een bijdrage voor het behalen van elk van de A-, B- en C-diploma’s.

Periode Prijs
Eenmalig
€ 30,-
Kwartaal 1,2,4. (Q4 23, Q1 24, Q2 24)
€ 157,50 (per kwartaal)
Kwartaal 3 (september 23)
€ 52,50
Per diploma A, B en C
€ 35,-
defuten-waves

Lesmethode Zwemmaatjes

Zwemmaatjes geeft ook volgens de NPZ/NRZ-methode. Dat betekent dat je een officieel landelijk geldig diploma behaalt. De groepen bestaan uit ongeveer 8 kinderen. Hierdoor houden we goed zicht op de ontwikkeling van elk kind en behalen we een hoog zwemrendement.

Tijdens de lessen zijn er vier niveaus. Bij de overgang naar een volgend niveau krijgen de kinderen een tussentijds diploma, voordat ze het A-diploma gaan halen:

Niveau Locatie
Start vanaf 4 jaar
Overal en nergens
Kikkerdiploma
Badje 1-2
Vissendiploma
Badje 2-3
Dolfijnendiploma
Badje 3-4 (Om het A-diploma te halen)

Na het behalen van het A-diploma kun je verdergaan met je B- en C-diploma.

defuten-waves

Meekijken met de voortgang van uw kind

De zwemontwikkeling van de leerling wordt bijgehouden in het leervolgsysteem ZWEMSCORE. Hiervoor krijgt u als ouder een inlog.

ZWEMSCORE geeft een duidelijk beeld van het tempo van leren. Er wordt regelmatig gecontroleerd of leerlingen niet te lang over een niveau doen. Indien noodzakelijk komt er een gesprek met de ouders/verzorgers. Samen wordt bekeken en bepaald wat haalbaar is voor de ouders/verzorgers en voor Zwemmaatjes/De Futen. De voortgang wordt maandelijks ge-update.

Kenmerken
defuten-waves

Bekijk de ABC Zwemles kalender