Jubileum 85 jaar

Jubileum 85 jaar

15 juni 2024 staat in het teken van het 85 jarige lustrum van onze zwemvereniging. Een bijzonder moment dat we samen met jou willen vieren!

De lustrumcommissie heeft voor dit feestweekend een gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud. Alle actieve leden, maar ook de oud-leden, zijn hiervoor uitgenodigd. Naast de feestelijkheden voor leden en oud leden zullen we tijdens dit weekend ook gaan zwemmen voor het goede doel.

Namelijk het onder de aandacht brengen van G zwemmen. Bij De Futen streven we na een Leven Lang Zwemmen. Dat betekent ook het kunnen faciliteren van zwemmers met een beperking.

Dit is natuurlijk niet specifiek voor onze Futen omgeving. We zullen daarom gedurende dit weekend een gedeelte van het programma openstellen voor externe deelnemers om dan met elkaar banen te zwemmen, met het doel in totaal 85 kilometer af te leggen. Zondag ochtend 16 juni zullen we dan de totaal opbrengt kenbaar maken en overhandigen aan de afgevaardigde van het goede doel.

defuten-waves

Locatie Jubileum

Zwembad “De Meerkamp”
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen

Openbaar Vervoer: de Meerkamp is makkelijk bereikbaar: buslijn 171 (halte Sportlaan) en 170 (halte Startbaan) stoppen vlak voor de deur en sneltram 51 (halte Sportlaan) is op een kleine 10 minuten loopafstand.