Bestuur & contactpersonen

Bestuur:

Voorzitter - Jannis van Zanten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat - Arnoud Bijl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester - Patrick van Beek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waterpolocommissie - Freek Diepeveen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zwemcommissie - Sylvie Toole Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden:

Coördinator ABC-zwemmen - Loekie Brommer - Lucassen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Waterpolo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijd zwemmen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactpersonen wedstrijden:

Wedstrijdsecretariaat waterpolo - Milan Plasmeijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat competitie zwemmen - Sylvie Toole Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat masters zwemmen - Arnold de Rover Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat open water zwemmen - Erwin Zuijdervelt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CVS

Je kunt het Centrum Veilige Sport op meerdere manieren benaderen:

  • Telefoon: 0900 202 55 90 (gebruikelijke belkosten) – maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Of kijk op https://centrumveiligesport.nl/contact

Vertrouwenspersoon KNZB - Petra van den Hoek (voor contactgegevens klik hier)

Protocol Ongewenst Gedrag