Gratis jouw club sponsoren

Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan De Futen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de Futen ontvang geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar De Futen. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je De Futen ook GRATIS sponsoren?
Zorg voor persoonlijke persoonlijke aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Futen. Voor jou een kleine moeite, voor De Futen zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Hak simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Futen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je gelijk hetzelfde. Alleen in het geval keert Bol ons een laatste uit en profiteur De Futen hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nedrland geldt per wet een vaste boekenprijs, hiedoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch De Futen weet er iets besteld heeft, je wilt niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Futen is bedoeld. Dat weten omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het meest belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert De Futen niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van De Futen