Gratis jouw club sponsoren

Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan De Futen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en de Futen ontvangt geld in de clubkas. Ook grote webwinkels als bol.com, Coolblue, Booking en Expedia doen mee.Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar De Futen. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je De Futen ook GRATIS sponsoren?
Doe je persoonlijke aankopen via de SponsorKlikspagina van De Futen. Voor jou een kleine moeite, voor De Futen direct inkomsten. Je kan klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant via SponsorKliks.com.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Futen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld bol.com gaat of via SponsorKliks.com, het resultaat is hetzelfde. De Futen profiteert er dus direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, daarom mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem!
Noch SponsorKliks, noch De Futen weet wie er besteld heeft, je hoeft niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld en voor welk orderbedrag, en dat de commissie voor de Futen is bedoeld. Dat komt doordat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Het is dus belangrijk dat je je online bestellingen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij bol.com doet, levert De Futen niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van De Futen.